DESPRE NOI – happykoala.ro

BINE AȚI VENIT LA


Toate distracțiile într-un singur loc

Acest magazin online a fost creat happykoala.ro în baza dorinței de a oferi clienților posibilitatea de a cumpăra on-line produse de calitate și ieftine, într-un mod plăcut și confortabil.
Motto-ul nostru este: „Un preț bun pentru toți”. Oferim produse de uz casnic, pentru sănătate, îngrijire personală și divertisment, la prețuri foarte accesibile și concurente.
Toate produsele au fost selectate cu atenție și fiecare produs are propria lui poveste. Misiunea noastră este de a oferi fiecărui cumpărător o experiență excelentă, de la plasarea comenzii și până la preluarea pachetului cu produse. Asigurăm asistență completă clienților, îngrijindu-ne de satisfacerea dorințelor acestora și după cumpărarea produselor.


VALORILE NOASTRE
ÎNCEPUTURILE NOASTRE

Magazinul happykoala.ro a fost creat sub conducerea directorului actual Luka, care a creat cu echipa sa de angajați soluții de marketing, logistică, design și vânzare, rezultatul fiind un magazin on-line stabil și demn de încredere. Odată cu creșterea vânzărilor on-line, magazinul s-a extins cu oferta sa de produse și pe piețe din alte țări. La ora actuală, oferta diversificată a magazinelor noastre on-line include produse ingenioase și cu prețuri accesibile pentru divertisment, uz casnic, sport, Crăciun, Ziua Sf. Valentin, îngrijire personală și sănătate, și care pot constitui cadouri pentru zile de naștere.


Magazinul happykoala.ro funcționează în 12 țări: 17 țări: Slovenia, Croația, Italia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, România, Grecia, Germania, Austria, Bulgaria, Lituania, Letonia, Estonia, Spania și Portugalia. În cadrul companiei noastre, căutăm constant piețe noi, care să mărească recunoașterea mărcii noastre. Compania are 30 de angajați și tineri colaboratori cu un mare potențial, fiecare având propriile îndatoriri și sarcini. Împreună, aceștia creează o echipă cu multă experiență, care oferă clienților produse de calitate și satisfacție.


+1.000.000

Magazinul MEGASPLET d.o.o. are peste un milion de clienți satisfăcuți


REALIZĂRI


Crearea primului magazin on-line - 2011

2012-2014 - Deschiderea a două noi e-magazine

Mutarea într-un sediu nou, mai mare - 2015

2015 - Extinderea vânzării în Croația

Renovarea magazinului on-line - 2017

2017 - Extinderea depozitelor și a birourilor

Peste 25 angajați și parteneri externi - 2018

2018 - Peste jumătate de milion de pachete expediate

Extinderea activității în Polonia și Ungaria - 2018

2018 - Mutarea într-un sediu nou, mai mare

Extinderea activității în Slovacia și Cehia - 2019

2020 - Extinderea afacerii în România

Mutarea depozitului într-un spațiu mai mare - 2021

2021 - Extinderea afacerii în Grecia, Germania, Austria și Bulgaria

Extinderea afacerilor în Lituania, Letonia și Estonia - 2022

2022 - Au fost expediate peste 5 milioane de pachete

Extinderea afacerilor în Spania și Portugalia - 2023DESPRE NOI

happykoala.ro suntem o echipă tânără și motivată, care își desfășoară activitatea pe principiile corectitudinii, onestității și profesionalismului față de clienți. Toți clienții sunt la fel de importanți și speciali pentru noi, și fiecare nou client reprezintă o nouă provocare diferită și unică. Magazinul este deschis 24 ore pe zi, asigură siguranța plății, protecția datelor personale și livrarea rapidă a produselor la adresa dorită de client în următoarea zi lucrătoare. Credem că, dacă clienții sunt satisfăcuți, atunci putem spune că și noi suntem satisfăcuți!


Urmărește-ne pe:Vizualizează produsele noastre:

Click aici

You have successfully subscribed!