happykoala.ro

Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

SCHIMB
SCHIMB

Pentru a modifica numărul, culoarea sau mărimea produsului comandat, completați acest formular:
https://happykoala.ro/pages/returnare-si-schimb


Pentru a completa formularul, aveți nevoie de adresa dvs. de e-mail și numărul de comandă, pe care le-ați primit la această adresă de e-mail în momentul finalizării comenzii. Schimbul este posibil doar pentru produse textile (îmbrăcăminte) și încălțăminte. Instrucțiuni detaliate pentru returnarea unui produs care nu este potrivit sunt furnizate la sfârșitul procesului de trimitere a formularului.


Aspecte importante ale instrucțiunilor pentru schimb de produse:
-    Vă rugăm să adăugați numărul dvs. de comandă (#ROHK...) în pachet lângă produsul returnat, astfel încât să putem identifica coletul și să-l legăm de cererea dvs. de schimb
-    Pentru a accelera procesul de schimb, trimiteți pe e-mail o confirmare a expedierii coletului cu un număr de urmărire
-    Bunurile pe care doriți să le returnați trebuie să fie nedeteriorate, în ambalajul original sau corespunzător, cu toate piesele și accesoriile.

Schimbul se efectuează în termen de 14 zile de la primirea coletului dumneavoastră în depozitul central sau de la primirea confirmării de expediere trimisă pe email-ul nostru.

Ti-a răspuns asta la întrebări?

Thank you for your feedback

RETUR
CÂND VOI PRIMI BANII ÎNAPOI SAU PRODUSUL LA SCHIMB?
You have successfully subscribed!