happykoala.ro

Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

RETUR ȘI SCHIMBURI
RETUR ȘI SCHIMBURI
SCHIMB
Pentru a modifica numărul, culoarea sau mărimea produsului comandat, completați acest formular:https://happykoala.ro/pages/returnare-si-schimbPentru a completa formularul, aveți nevoie de adresa dvs. de e-mail și numărul de comandă, pe care le-ați primit la această adresă de e-mail în momentul finalizării comenzii. Schimbul este posibil doar pentru produse textile (îmbrăcăminte) și încălțăminte. Instrucțiuni detaliate pentru returnarea unui produs care nu este potrivit sunt furnizate la sfârșitul procesului de trimitere a formularului.Aspecte importante ale instrucțiunilor pentru schimb de produse:-    Vă rugăm să adăugați numărul dvs. de comandă (#ROHK...) în pachet lângă produsul returnat, astfel încât să putem identifica coletul și să-l legăm de cererea dvs. de schimb-    Pentru a accelera procesul de schimb, trimiteți pe e-mail o confirmare a expedierii coletului cu un număr de urmărire-    Bunurile pe care doriți să le returnați trebuie să fie nedeteriorate, în ambalajul original sau corespunzător, cu toate piesele și accesoriile.Schimbul se efectuează în termen de 14 zile de la primirea coletului dumneavoastră în depozitul central sau de la primirea confirmării de expediere trimisă pe email-ul nostru.
RETUR
Conform legii, cumpărătorul are dreptul de a se retrage de la cumparare din orice motiv și fără justificare în termen de 14 zile de la primirea coletului. Pentru exercitarea acestui drept, urmați procedura accesând pagina următoare:https://happykoala.ro/pages/returnare-si-schimbPentru a completa formularul, aveți nevoie de adresa dvs. de e-mail și numărul de comandă, pe care le-ați primit la această adresă de e-mail în momentul finalizării comenzii. Schimbul este posibil doar pentru produse textile (îmbrăcăminte) și încălțăminte. Instrucțiuni detaliate pentru returnarea unui produs care nu vă convine sunt furnizate la sfârșitul procesului de trimitere a formularului.Aspecte importante ale instrucțiunilor de returnare a produsului:-    Vă rugăm să adăugați numărul dvs. de comandă (#ROHK...) în pachet lângă produsul returnat, astfel încât să putem identifica coletul și să-l legăm de cererea dvs. de schimb-    Pentru a accelera procesul de schimb, trimiteți pe e-mail o confirmare a expedierii coletului cu un număr de urmărire-    Bunurile pe care doriți să le returnați trebuie să fie nedeteriorate, în ambalajul original sau corespunzător, cu toate piesele și accesoriile.Prețul de achizitie va fi rambursat în termen de 14 zile de la primirea coletului dumneavoastră la depozitul central, sau de la primirea confirmării de expediere trimisă pe adresa noastra de email.
CÂND VOI PRIMI BANII ÎNAPOI SAU PRODUSUL LA SCHIMB?
Când trimiteți o cerere de rambursare/schimb, vă rugăm să ne furnizați dovada expedierii coletului de la  curier cu numărul de urmărire al pachetului dumneavoastră și numele firmei de curierat. Astfel vom putem procesa cererea dvs. mai devreme. Dacă nu ne trimiteți numărul de urmărire al pachetului, vă vom putea procesa solicitarea numai după primirea produsului returnat în depozitul central.
You have successfully subscribed!