happykoala.ro

Sorry, no content related to "33" was found

Please try to change other keywords or reach out to us via the help button

COMENZI ȘI LIVRARE
COMENZI ȘI LIVRARE
UNDE ESTE COLETUL MEU?
Pentru a verifica starea comenzii dvs., accesați linkul https://happykoala.ro/pages/starea-comenzii, introduceți adresa dvs. de e-mail și numărul comenzii (#....).-    După plasarea comenzii, ați primit o confirmare de achiziționare cu numărul comenzii pe adresa dvs. de e-mail. Cu acest număr de comandă și adresa de e-mail, completați formularul de mai sus, unde puteți verifica starea comenzii dumneavoastră.-    Când expedierea este predată curierului, numărul de urmărire al acestuia și un link pentru verificare directă la serviciul de curierat vor fi vizibile în sistem. Făcând clic pe buton se va deschide o pagină în care puteți urmări expedierea până la livrare. Locația numărului de urmărire și butonul de conectare la curier pot fi văzute în exemplul de mai jos.
ÎNREGISTRAREA UNEI COMENZI NOI
Puteți plasa o nouă comandă și telefonic. Vă rugăm introduceți datele dvs. aici și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.CLICK AICI
NU AM PRIMIT TOATE ARTICOLELE PE CARE LE-AM COMANDAT SAU AM PRIMIT ARTICOLE GREȘITE
Dacă nu ați primit toate articolele pe care le-ați comandat sau ați primit produse greșite, vă rugăm să ne anunțați imediat ce primiți coletul. Trimite-ne un e-mail la info@happykoala.ro cu informații despre produsele lipsă/greșite împreună cu numărul comenzii. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat și vom trata reclamația dumneavoastră ca o chestiune prioritară.
You have successfully subscribed!